maandag 17 augustus 2015

Melkmeisje !

Hi allemaal, we gaan voor het eerst een product review doen!!!, namelijk van melkmeisje.
We mochten 2 producten reviewen van melkmeisje, een bad en douche creme met de geur pioenroos en katoen, en een douchefoam in de geur waterlelie en zeemineralen. Veel leesplezier!!!!

We beginnen met de bad en douche creme, in de fles zit 1liter, dus daar kun je lekker mee vooruit! Het enige nadeel is dat de opening van de fles wel erg groot is waardoor je snel uitschiet met de hoeveelheid douche gel, maar dat is geen probleem voor de douchegel zelf want die ruikt heerlijk, is superzacht!
     prijs pioenroos en katoen douchegel:€ 3.39

het andere product wat we mochten testen was de doucefoam, er zijn 2 varianten maar wij hebben deze getest: waterlelie en zeemineralen. onze mening: de foum ruikt lekker en in 1 spuitje heb je best veel foam om je hele lichaam in te smeren, vooral aan te raden voor een thuis spa, het grappige is dat je net een sneeuwpop ben onder de douche, en het voelt natuurlijk zijde zacht aan als je gedoucht hebt zeker een aanrader
prijs waterlelie en zeemineralen douche foam: € 3,49

we vonden het leuk om voor de eerste keer iets te reviewen voor jullie, wat vonden jullie ervan? laat het weten in de coments!
xx rachel en mirjam